Farmstacle Run Heino 2022

De zesde Farmstacle Run rondom Heino was weer een daverend succes. Net zoals bij vele andere evenementen en feestjes leek het wel of iederen uitgelaten was dat ze weer losgelaten werden. Het had een beetje weg van de eerste weidegang zeg maar.

Na de eerste drie Farmstacle Runs te hebben vastgelegd (zie button onder aan deze blog 👇) was het voor ons weer een soort van thuiskomen. We hebben dan ook de schade weer een beetje ingehaald. Het fotograferen van zo’n evenement staat natuurlijk in het niets bij de sportieve prestaties van de deelnemers, maar desalniettemin kon ook ik het aan het einde van de dag toch wel weten dat we de hele dag in touw waren geweest, al was het alleen maar vanwege de geur die mee naar huis werd gebracht.

En het mooie van zo’n dag is dat het ook weer een aantal juweeltjes van plaatjes oplevert!

Farmstacle Run 4 Kids

De dag begon bij het Jacobsgat (Go Challenge - Outdoorpark Heino) waar om 10 uur de eerste start van de deelnemers tussen de 8 en 14 jaar plaats vond. En met dit duo zat de sfeer er al snel in:

De zangtalenten Dwight en Mark

Voordat de eerste deelnemers arriveerden kregen wij al de eerste bui op onze kop en ook verder was het behelpen met de weers- en lichtomstandigheden deze ochtend. Vooral verderop onder de bomen was er bijzonder weinig licht om bewegende mensen vast te leggen, maar die beperking heeft toch ook wel weer wat (voor de liefhebbers: onderstaande foto is gemaakt met 90mm, F2.8, 1/320s bij iso 3200).

Respect voor de papa’s en mama’s die hun best deden niet voor hun kinderen onder te doen!

Van dit soort plaatjes worden we blij!

👉Delen? Dan graag via de sharing button hieronder of via het copy/pasten van de url van deze blog, alleen dan blijft toegang tot de flickr foto’s in stand.

Wil je een foto delen op je eigen socialmedia kanaal dan wordt het taggen van @STUDIOVHF gewaardeerd, of nog liever: een linkje naar dit artikel, zodat men de rest ook kan zien.👈

Veel kijkplezier!

Farmstacle Run

Ook op het zg ‘BoerenErf’ waren er een aantal bekende Heinoers van stal gehaald die kunnen lullen als brugman. Wat een talent heeft dit dorp toch!

En voordat ik het vergeet:

Hartelijk dank aan diegene die mijn fietssleutel gevonden heeft op het erf bij Overesch en aan de organisatie heeft overhandigd. Dankzij jou verloor ik nagenoeg geen tijd en kon ik verder op pad om de volgende obstacles vast te leggen!

👉 Delen? Dan graag via de sharing button hieronder of via het copy/pasten van de url van deze blog, alleen dan blijft toegang tot de flickr foto’s in stand.

Wil je een foto delen op je eigen socialmedia kanaal dan wordt het taggen van @STUDIOVHF gewaardeerd, of nog liever: een linkje naar dit artikel, zodat men de rest ook kan zien.👈

Veel kijkplezier!

 

De uitslagen vind je hier:

En foto’s van de vorige edities hier:

Vincent Hartman

Commercial Photographer, Digital Marketer, SEO

https://www.studiohig.com/
Vorige
Vorige

Eindejaars blog 2022

Volgende
Volgende

Next level shit!