In the Attic live music festival november 2023

Afgelopen zaterdag waren we weer getuige van het In the Attic live music Festival bij Marktzicht in Heino.

Het In the Attic Live Music Festival geeft bands en muzikanten een podium om voor publiek te spelen, vaak voor de eerste keer, of in een nieuwe samenstelling.

De line-up dit keer was als volgt:

  • Uke22: 20:00 – 21:00

  • Volgas!: 21:00 – 22:00

  • Fresh 22:00 – 23:00

  • Po’maddy. 23:00 – 00:00

  • Epic noise 00:00 – 01:00

Het was weer gezellig druk in Marktzicht al kwam het naar mijn idee wat langzaam op gang. Wellicht had de EK kwalificatiewedstrijd Nederland-Ierland daar wat mee te maken? In de slideshow hieronder kun je zien dat dat geen reden is om thuis te blijven.

De sfeer was weer uitstekend en hetzelfde gold voor het personeel bij Eetcafé Marktzicht!

Qua fotografie was het weer zoals vanouds, een mooie combi tussen relaxed mooie plaatjes schieten met bestaand licht en de uitdaging die datzelfde licht biedt. Eigenlijk is het een soort van therapie voor een controlfreak zoals ondergetekende. Het lichtspel van JAMBALAYA uit Raalte bepaald namelijk of het een interessante foto is of een saaie en zij hielden me zeker scherp! Timing is hier alles en je snapt dat mijn timing natuurlijk altijd top was 😜, … ahum.

Hieronder een willekeurige greep uit de foto’s van afgelopen zaterdag:

 
 

👉Delen? Dan graag via het copy/pasten van de url (adresbalk) van deze blog, alleen dan blijft toegang tot de flickr foto’s in stand.
Wil je een foto delen op je eigen socialmedia kanaal dan wordt het taggen van @STUDIOVHF gewaardeerd, of nog liever: een linkje naar dit artikel, zodat men de rest ook kan zien.👈

Veel kijkplezier!

Vincent Hartman

Vincent Hartman

Commercial Photographer, Digital Marketer, SEO

https://www.studiohig.com/
Vorige
Vorige

Eindejaars blog 2023

Volgende
Volgende

Farmstacle Run Heino 2023