Opening waterveld Hockeyclub de Hoeksche Waard

Afgelopen zaterdag hadden wij de eer de officiële opening van het nieuwe hoofdveld van de Hockeyclub de Hoeksche Waard vast te leggen. De openingshandeling werd verzorgd door sportwethouder Paul Boogaard samen met hockeyinternational Maria Verschoor, die haar carrière bij de club uit Mijnsheerenland begon. Samen knipten zij symbolisch een lint door van oude sportsokken:

Maria Verschoor & Paul Boogaards verrichten de openingshandeling

Nu is hockey mij niet geheel vreemd, per slot van rekening heb ik jaren op het veld gestaan bij Tempo ‘41 op de Marslanden in Zwolle (Nu HC Zwolle na fusie met ZMHC), maar bij ‘waterveld’ moest deze oud grasspeler toch aan wat anders denken. Hier gaat het om een kunstgrasveld wat er voor zorgt dat door middel van erg korte vezels, die natgehouden worden, de snelheid en het consistente van het rollen van de bal verbeterd. Nu heb ik een aantal jaren geleden eens een keer op het zand kunstgras veld van SMHC Raalte gestaan en dat vond ik al veel te snel in vergeljking met wat ik gewend was. Het spel is dan ook behoorlijk veranderd in de loop der jaren.

Toen ik aankwam bij Hockeyclub de Hoeksche Waard herinnerde ik mij dat ik er al eens eerder was geweest. In die negen jaar (2012) is er nogal wat veranderd, waaronder een neuw clubhuis.

Officiële opening

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk de officiële opening van het nieuwe waterveld door wethouder Paul Boogaard en Olympisch medaille houder Maria Verschoor al had ik de indruk dat het latere feest met DJ Barry Fest voor sommigen veel belangrijker was. Ook daarvan hebben we natuurlijk foto’s gemaakt. Je kunt ze zien via de link onderaan deze pagina.

Maria bleek een enorme inspriratie voor het aanstormende talent bij HC Hoeksche Waard en de handtekeningen en selfies waren dan ook enorm populair.

Meer foto’s

SVP delen graag via de sharing button rechtsonder aan de pagina, of via het copy/pasten van de url van deze blog, alleen dan blijft toegang tot de flickr foto’s in stand.

Wil je een foto delen op je eigen socialmedia kanaal dan wordt het taggen van @STUDIOVHF gewaardeerd, of nog liever: een linkje naar dit artikel, zodat men de rest ook kan zien.

Veel kijkplezier!

Bekijk ook eens de andere galleries op deze site bij ‘Disciplines’. Wij werken door heel Nederland en daarbuiten!

Vincent Hartman

Commercial Photographer, Digital Marketer, SEO

https://www.studiohig.com/
Vorige
Vorige

Next level shit!

Volgende
Volgende

Even een update!