STUDIOVHF

View Original

Eerste oefenwedstrijd vvHeino 7x7 team

Uit betrouwbare bron had ik vernomen dat er weer wedstrijden gespeeld zouden gaan worden op bij vvHeino. Zo zou het vvHeino 7x7 team weer gaan trainen en een oefenpot spelen op het 7x7 veld.

Daar moesten we natuurlijk bij zijn want per slot van rekening hebben we het hier wel over cumulatief zo’n 400 jaar aan voetbal ervaring!

En aangezien we er toch waren hebben we ook maar even een kijkje genomen bij het 2e van vvHeino.

Eerste oefenwedstrijd vvHeino 2

De laatste keer dat we de sportieve prestaties van dit, in meerdere opzichten groene team, mochten vastleggen was de promotie wedstrijd van vorig jaar. Veel te lang geleden natuurlijk! Het team speelde een oefenwedstrijd tegen onze buren vvLemelerveld2.

Heino2 kwam goed weg door in de blessuretijd alsnog de winnende treffer 3-2 te scoren.

Een paar plaatjes:

Eerste oefenwedstrijd vvHeino 1

Ook het eerste van vvHeino speelde een oefenwedstrijd en wel tegen de nieuwe club van hun voormalig trainer Michel Steggink, Voetbalvereniging RKSV NEO uit Borne.

De gasten uit Borne versloegen Heino met 1-2.

SVP delen graag via de sharing button hieronder of via het copy/pasten van de url van deze blog, alleen dan blijft toegang tot de flickr foto’s in stand.

Wil je een foto delen op je eigen socialmedia kanaal dan wordt het taggen van @STUDIOVHF gewaardeerd, of nog liever: een linkje naar dit artikel, zodat men de rest ook kan zien.

Veel kijkplezier!

See this gallery in the original post